Viva video stavlja snagu uređivanja video zapisa na dlan vaše ruke. Bez obzira šta tražite zanimljive efekte ili jednostavno želite smanjiti svoj videozapis, Viva Video vam omogućuje da to učinite s lakoćom.

ZA

Postoji mnogo opcija u uređivaču videovodiča, uzevši u obzirom da je besplatna aplikacija. Profesionalni alati za uređivanje omogućuju uređivanje video zapisa po vašim željama. Postoji mnoštvo efekata i mogućnosti izvoza i dijeljenja video zapisa čime se povećava angažman korisnika.

PROTIV

Možda postoji problem s nekim vrstama videozapisa – kao što su GIF-ovi – koji se ne učitavaju u uređivač. Mogao bi se napraviti bolji vodič ili uputstvo. Za veće video zapise visoke rezolucije aplikacija može smanjiti kvalitetu videozapisa. Bilo bi lijepo ako logotip kompanije ne bi upadao u videozapise.

Opis

Nabavite besplatnu aplikaciju za uređivanje fotografija i videozapisa za vrhunsko uređivanje i postanite stručnjak za kratki film!

VivaVideo je najbolja aplikacija za uređivanje fotografija i videozapisa koja korisnicima olakšava stvaranje stiliski prilagođenih videozapisa. S više od 400 miliona korisnika, VivaVideo postaje najpopularniji uređivač videozapisa među profesionalnim i amateriskim fotografima i video proizvođačima. Radite sa miliionima tema, naljepnica, fontova i muzike kako bi ste obradili svoje videozapise i fotografije! VivaVideo je ovdje kako bi se postigao vaš filmski san.

Dodaci

VivaVideo dolazi s potpuno novim dizajnom što olakšava uređivanje svih fotografija i video zapisa uz vrhunski kvalitet. Ova aplikacija takođe dolazi s raznim dodacima za uređivanje, kao što su naljepnice, teme i čitava zbirka muzike kako bi vaši videozapisi bili zabavni i privlačni. S oko 2.000 novih pjesama, VivaVideo postavlja visok standard za druge video uređivače.

 

Uređivanje video zapisa i fotografija

VivaVideo dolazi s nizom alata za uređivanje. Slijedi nekoliko značajnih:

  1. Izrađivač prezentacije. Ovaj alat vam omogućuje stvaranje prezentacije, gdje možete pretvoriti svoje obične fotografije u svoj film s dodatnim tekstualnim slikama, animiranim tekstovima i Photoshop dodacima.
  2. Alati za uređivanje videozapisa. Ova aplikacija nudi različite mogućnosti za vaše video zapise, kao što je video uređivanje, izrezivanje, obrezivanje, spajanje, kopiranje..etc . Ovaj alat omogućuje vam da učinite što želite sa svojim videozapisima. Bilo da ih spajanje, rezanje isječaka ili stavljanje videozapisa u preglednik, njihovi alati za uređivanje videozapisa izrađuju se radi praktičnosti.
  3. Video Efekti – Nudi 1.000 + komponenti za promjenu vaših videozapisa, kao što su pozadinsko zamućivanje, prilagođenje brzine videozapisa, izbljeđivanje i izlazak, animirani tekstovi i fontovi, GIF, video naljepnice, muzički urednik i još mnogo toga. Također možete koristiti uređivač brzog / usporenog pokreta da biste odabrali najbolju brzinu videozapisa za vas.

 

Društvene mreže

Otkrijte još pojedinosti o VivaVideo kroz društvene mreže:
Instagram: @vivavideoapp
Facebook: https://www.facebook.com/vivavideoapp
Twitter: https://twitter.com/vivavideoapp